Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€75,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Hamachi
rode shiso, galia, zoete ui, wilde kamille en finger lime
Suppl. “Heritage” Caviar 
 
Snoekbaars

fondue tomaat, artisjok, consommé en groene asperges
    
Rollade van franse hoevekip

tahina, corail champignon, daslook, banyuls, witte asperges uit Geel
 
Rabarber
vanilleroomijs, roos
 
 
 
 
€115,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Hamachi
rode shiso, galia, zoete ui, wilde kamille en finger lime
Suppl. “Heritage” Caviar 
 
Snoekbaars

fondue tomaat, artisjok, consommé en groene asperges

Zilveren Kabeljauw
witte asperges uit Geel, Champagne beurre blanc, zeekraal en erwt
    
Rollade van franse hoevekip
tahina, corail champignon, daslook, banyuls, witte asperges uit Geel

Rabarber
vanilleroomijs, roos
 
 

 
 
€145,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €40,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         
Hamachi
rode shiso, galia, zoete ui, wilde kamille en finger lime
Suppl. “Heritage” Caviar 
 
Snoekbaars

fondue tomaat, artisjok, consommé en groene asperges
 
Zilveren Kabeljauw
witte asperges uit Geel, Champagne beurre blanc, zeekraal en erwt
 
Bouillabaisse met kreeft
strandkrab en verbena, voorjaarsgroenten en dragon
    
Rollade van franse hoevekip

tahina, corail champignon, daslook, banyuls, witte asperges uit Geel
 
Rabarber
vanilleroomijs, roos
 


 
€165,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €72,00
• BOB-wijnen - €48,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 140,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel de menu.

Voorgerechten
• Noordzeekrab
• Hamachi/ galia/ caviar
• Steak tartaar/ Caviar
• Koningskrab/ langoustines
• Langoustines/ witte asperges uit Geel
• Langoest/ frisse lentesalade

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Rollade Franse hoevekip
• Kagoshima Wagyu
• Wilde Grietfilet
• Wilde tarbot
• Noordzeetong

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Rabarber/ roos
• kaasbord "Van Tricht"

29/03/2024
Voorjaarsmenu 2024

De lente staat voor onze deur, en daar zijn nieuwe smaken bij, asperges in de hoofdrol! Heb jij daar al zin in, boek dan alvast jouw tafel. Wij starten na onze vakantie vanaf 12/04/24 op met een volledig nieuwe kaart. Chef Peter.


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be